top of page

ons. 27. mar.

|

København

Bankeråts Ordspil

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Bankeråts Ordspil
Bankeråts Ordspil

Tid og sted

27. mar. 2024, 18.00 – 22.00

København, Ahlefeldtsgade 27, 29, 1359 København, Danmark

Om eventet

__________________________________

B A N K E R Å T S      O R D S P I L

__________________________________

Facebook event

Onsdag d. 27. marts

kl. 18.00 - 22.00

@Bankeråt

Værtskab v. CLAUS HØXBROE

Genre: ordshow / spoken word / poesi / storytelling

Claus Høxbroe håndplukker en række talentfulde ordmennesker og inviterer sammen med Bankeråt indenfor til den tilbagevendende ordklub Bankeråts Ordspil hvor han vil guide gennem aftenen som vært.

Billetto link

AFTENENS PROGRAM:

✗ T.S. Høeg har optrådt og turneret på samtlige af klodens kontinenter. Han debuterede i 1981 med kortromanen ‘Træer vinkler vandstråle i en kort forvitret sommer’ og har siden udgivet en lang række bøger, noveller, digte, romaner, skuespil, albums m.m.

T.S. Høeg er en sprogekvilibrist og en original – en tennisspillende, alvidende og allestedsnærværende forfatter og musiker.

✗ Christel Wiinblad er en dansk digter og forfatter, uddannet fra Københavns Universitet og Forfatterskolen i 2008. Samme år fik hun sin skønlitterære debut med ‘49 forelskelser’ og har siden skrevet en række anmelderroste bøger.

Hun er aktuel med sin nye bog Deep Purple der fremskriver en stærk og fantastisk tro på kærlighedens kraft.

✗ Jacob Hallgren er tidligere dansk mester i Poetry Slam, vinder af publikumsprisen til Poesiens Dag samt sommerpoet på P3, og har ikke kun optrådt til Roskilde Festival, Distortion og Bogforum, men også stået på scenen i 8 andre europæiske lande.

✗ Emma Cherono er en talentfuld sangerinde med rødder i reggae. Hendes musik er en blanding af alternativ RnB, afrobeat og reggae, hvilket bringer en frisk tilgang til genrene. I hendes sange formår hun at fange den menneskelige erfaring med ærlighed og dybde, og hendes stemme har en magnetisk kraft, der trækker lytterne ind i hendes univers.

✗ Petra Wilde er en kreativ naturkraft med en mission om at inspirere andre til at mærke livets magi og kærlighed mere dybt. Hendes debut udgivelse ‘Kærlighed’ bevæger sig gennem det at elske sig selv, at elske en anden og at elske med livet.

Petra har læst poesi på forskellige scener siden 2019 og er kendt for at skabe nærvær gennem sine oplæsninger.

✗ VÆRT: Claus Høxbroe Over 20 år har han rejst land, rige og verden rundt i skriftens tjeneste. Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet over 40 udgivelser og stået på scenen omkring 3.500 gange fordelt på ni lande.

Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag og Dan Turèll Prisen, og han blev optaget i det celebre selskab ‘Grøftens Poeter’ i 2023.

Tidsplan:

18.00-19.00 : Ankomst & pre show drinks 

19.00-19.50 : Showets første halvdel 

19.50-20.05 : Pause 15 min. 

20.05-20.55 : Showets anden halvdel 

20.55-00.00 : Hangout og hygge i baren

--- Entré kun 50 kr. pr. snude! ----

*** Venlige barpriser all night ***

Del dette event

bottom of page