top of page

ons. 29. maj

|

BANKERÅT

Bankeråts ORDSPIL #4 - værtskab af Claus Høxbroe

Værtskab v. CLAUS HØXBROE Genre: ordshow / spoken word / poesi / storytelling Claus Høxbroe håndplukker en række talentfulde ordmennesker og inviterer sammen med Bankeråt indenfor til den tilbagevendende ordklub Bankeråts Ordspil hvor han vil guide gennem aftenen som vært.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Bankeråts ORDSPIL #4 - værtskab af Claus Høxbroe
Bankeråts ORDSPIL #4 - værtskab af Claus Høxbroe

Tid og sted

29. maj 2024, 18.00 – 22.00

BANKERÅT, Ahlefeldtsgade 27, 29, 1359 København, Danmark

Om eventet

AFTENENS PROGRAM:

✗ NANNA LARSEN

"Nanna Larsen synger med hjertet i hænderne” skrev Gaffa om stemmen der gør rummet større. Nanna Larsen har udgivet 3 albums i eget navn og haft 20 singler på DR’s Radiokanaler. Hun har turneret i Europa og USA både solo, duo og med band.

✗ CPH ARCHIVE

Ulf Svane og Mathias Kobberrød Rasmussen står bag årets særudstilling, Min Butik på Københavns Museum og bogen 'Hovedstaden Bag Facaden' fra Lindhardt og Ringhof.  Hør fotograf Ulf Svane og historiker Mathias Kobberrød Rasmussen fortælle om deres samtidsarkiv over truede og særegne steder i byen, som de gennem fire år har dokumenteret. Det er blevet til et arkiv over mere end 50 steder, der i øjenhøjde formidles til publikum gennem billeder og tekst om Københavns nyere byudvikling, ændringer i demografi, forbrug og erhvervsliv. 

✗ KARSTEN BJARNHOLT

Uddannet fra Forfatterskolen under Poul Borum. Debuterede i Hvedekorn i 1966 og med sin første digtsamling 'Albert og Victoria' i 1970 på forlaget Arena. Bjarnholt var formand for lyrikerne i Dansk Forfatterforening fra 2010 - 2014.

✗ NINA SPROGØE

Efter fem års venten i et venteværelse, vandt hun endelig en diagnose og yderligere halvandet års overmedicinering hvor hun mistede alt.  Hun rejser sig gennem sine digte og for sin datter, Ella. så hun ved, at hun ikke giver op.

✗ HIPHOP SURPRISE

Der er lagt i ovnen til en ordrig oplevelse når aftenens hemmelige gæst går på scenen.

✗ VÆRT: CLAUS HØXBROE

Over 20 år har han rejst land, rige og verden rundt i skriftens tjeneste. Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet over 40 udgivelser, og fået oversat og udgivet to digtsamlinger i Tyskland, en i Litauen, samt er at finde i tidsskrifter og magasiner i blandt andet Estland, Norge og Sydamerika.

Høxbroe er også indehaver af Publikums Prisen til Poesiens Dag og Dan Turèll Prisen, og han blev optaget i det celebre selskab ‘Grøftens Poeter’ i 2023.

Tidsplan:

18.00-19.00 : Ankomst & pre show drinks

19.00-19.50 : Showets første halvdel

19.50-20.05 : Pause 15 min.

20.05-20.55 : Showets anden halvdel

20.55-00.00 : Hangout og hygge i baren

--- Entré kun 50 kr. pr. snude! ----

*** Venlige barpriser all night ***

Del dette event

bottom of page