top of page

fre. 24. maj

|

København

Mike Sheridan // Bankeråt Music Sessions // Support; DJ Stray Dog

Bankeråts Music Sessions: På Bankeråt skaber vi intime musikoplevelser med nogle af de tungeste navne inden for DJ- og musikverdenen. Vores gratis music sessions løber fra kl. 18-22 hver weekend.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Mike Sheridan // Bankeråt Music Sessions // Support; DJ Stray Dog
Mike Sheridan // Bankeråt Music Sessions // Support; DJ Stray Dog

Tid og sted

24. maj 2024, 18.00 – 22.00

København, Ahlefeldtsgade 27, 29, 1359 København, Danmark

Om eventet

Mike Sheridan:

Fra den spæde start i Københavns elektroniske musikscene midt i 00'erne til en veletableret lydkunstner, har Mike Sheridan rejst gennem musikkens mange facetter med sin atmosfæriske stil. Debutalbummet "I Syv Sind" (2008) satte tonen med sin drømmende, ambient lyd. En vendepunkt i hans karriere var opdagelsen af det franske instrument Cristal Baschet, hvilket førte til et intensivt studium og mesteri af dette særlige instrument.

Sheridans samarbejde med den danske trompetmester Palle Mikkelborg har været afgørende, og sammen har de udforsket musikkens grænser på scenen. Sheridan har også gjort sig bemærket inden for film- og teatermusik, og blev i 2021 nomineret til en dansk Academy Award for sin score til filmen "Persona Non Grata".

Mest nyligt har Sheridan udgivet sit tredje album "Atmospherics" i 2023, som blev modtaget internationalt med stor anerkendelse. 

Gå ikke glip af denne unikke chance for at opleve et intimt dj sæt med Mike Sheridan!

Support: DJ Stray Dog

Fra oceanerne af forsømte strømninger, følelser og beats bringer DJ Stray Dog årtiers kilder frem århundreder for at udpakke de bedste ting i tilværelsen, han reparerer - eller bypasser - enhver afbrydelse mellem hjerter og sind. 

📍 Sted: Café Bankeråt, Ahlefeldtsgade 27, 1359 København K

🕖 Tid: 18:00 - 22:00 - der er en frisk sommmer-menu og billig bar!

Vi glæder os til at dele denne enestående aften med jer!

(Fotograf André Hansen)

Del dette event

bottom of page